Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det är den här trafikrondellen, utsmyckad av förskolebarn från Bosgården, som insändarskribenten vänder sig emot.  Bild: Martin Björlund
Det är den här trafikrondellen, utsmyckad av förskolebarn från Bosgården, som insändarskribenten vänder sig emot. Bild: Martin Björlund

Pride hör inte hemma på förskolan

Inbilla inte mej att treåringar förstår queera och transpersoners rättigheter.

Jag vill tacka Fredrik Mellbin, SD, för hans styrka att gå emot "kompisarna" i de andra partierna när det gäller förskolans utsmyckning av en trafikrondell. Denna fullständiga galenskap!

LÄS MER: SD-ledaren anklagar förskolor för sexualisering av barn – får kraftig kritik för utspelet

Treåringar ska LEKA – inte klättra omkring i en trafikrondell för att hänga upp budskap som dom inte begriper – för inbilla inte mej att treåringar förstår queera och transpersoners rättigheter?

Den förskolan vill inte jag ha mina barn i. Nu är jag så gammal så det är inte aktuellt men hade min treåring kommit hem och frågat mej – vad har en transperson för rättigheter – då hade jag tagit mitt barn ur den förskolan!

Heder åt Fredrik Mellbin som vågar stå upp mot galenskapen som ingen annan partiföreträdare! Kanske ska förskolan ta med barnen på en prideparad? Det hade säkert fyraåringarna tyckt varit coolt.

Sex och samlevnad hör hemma på mellanstadiet när ungdomarna börjar känna sin kropp. Börja med en vettig undervisning i detta ämne istället vilket tydligen saknas idag sett till alla rapporter om trakasserier och mobbning!

Tack Fredrik Mellbin för att du vågar och står upp för det!

ArgBiggan