Kungsbackabon Fridolina Rolfö gör första målet i Sverige-Australien. Foto: Oskar Avedal

Fridolina Rolfö gjorde två mål i OS-matchen mot Australien

Under lördagsförmiddagen spelade Sverige sin andra OS-match, denna gång mot Australien. Efter drömstarten förra veckan mot USA vann svenskarna med 3-0, och även denna match blev en vinst.

|

Matchen startade 10:30 svensk tid under lördagsförmiddagen och spelades mot Australien i Tokyo, Saitama Stadium. Redan efter 20 minuter kom det första målet av Kungsbackabon Fridolina Rolfö, men i den 36 minuten kvitterade Australien.

Efter en spännande och målrik match slutade Sverige med vinst, då det stod 4-2 i matchen. Senare i matchen sköt Fridolina Rolfö in ytterligare ett mål, och även Stina Blackstenius och Lina Hurtig stod för varsitt mål.

Nästa match spelas på tisdag klockan 10:00 då Sverige möter Nya Zeeland.