Friskis och Svettis svarar på en insändare om sina pass för äldre.
Friskis och Svettis svarar på en insändare om sina pass för äldre. Bild: Anna von Brömssen

Friskis och Svettis: Målet är att ha pass för alla

För att kunna erbjuda all den träning vi vill behöver vi helt enkelt bli fler ledare.

ANNONS

Svar på insändaren: Friskis och Svettis i Mölndal passar inte för oss äldre längre

Hej Britt-Marie!

Vad härligt att du tränat med Friskis ända sedan 80-talet. Vi är stolta över vår tradition att erbjuda tillgänglig träning för alla, och vi hoppas så klart att du vill fortsätta träna med oss länge till. Därför är det självklart tråkigt att höra att du just nu inte hittar något pass som passar dig på vår anläggning i Åby. Jympa soft finns fortfarande i vårt träningsutbud på flera av våra anläggningar, men som du också har lagt märke till så har vi inte just det passet på Åby för tillfället.

Beroende av ledare

Vi jobbar hela tiden för att kunna erbjuda våra medlemmar ett så brett och varierat träningsutbud som möjligt. För att kunna göra det är vi helt beroende av våra fantastiska ideella ledare, som vi är oerhört stolta över och måna om. Men även ledarna är bara människor och ibland kommer andra delar av livet emellan varför vi behöver ändra om bland passen. För att kunna erbjuda all den träning vi vill behöver vi helt enkelt bli fler ledare.

Söker fler

Jag passar därför på att tipsa om att vi just nu söker ännu fler som vill bli ledare hos oss så att vi kan utöka vårt utbud av pass på schemat. Vet du någon som skulle kunna passa? Tipsa gärna den om att ta kontakt med oss via vår medlemsservice!

Även om just Jympa soft inte finns på schemat på Åby för tillfället, har vi flera andra pass där man alltid är välkommen att delta efter egen förmåga, så som Cirkelfys eller Multifys. Om det är just softpassen som lockar finns till exempel Coreflex soft och Spin soft på schemat.

Susanne Gardtman, Träningschef Friskis & Svettis Göteborg

ANNONS