Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Susanne Hjalber

Läraren som vägrar ange barn borde skämmas

”Jag vill inte försörja människor från andra länder som inte har fått rätten till svenskt medborgarskap”, skriver Birgit Johansson.

ANNONS

Den 5 oktober hade Mölndals-Posten vigt en helsida åt en svensk kvinna, lärare dessutom, som vägrar följa svensk lag. Denna kvinna borde skämmas – så osedvanligt lågt – och dessutom uppmana andra att inte följa svenska lagar? Hon glömmer att vi lever i en demokrati? Eller rättare sagt hon ger sken av att hon lever i en demokrati – hon vet inte vad ordet betyder!

Med de oerhörda problem vi lever med i Sverige i dag – skapade av en inkompetent regering under två mandatperioder – så måste den nu DEMOKRATISKT VALDA regeringen göra vad de kan, och vi måste naturligtvis hjälpas åt för att få ett slut på detta!

Jag vill inte försörja människor från andra länder som inte har fått rätten till svenskt medborgarskap! Vad gör du när barnen blir sjuka? Ska du följa dem till läkare och beordra läkaren att strunta i svensk lag? Eller när deras mamma blir sjuk? Var bor familjen? Betalar du deras uppehälle? Vi vill inte göra det med våra skattepengar!

Lärare och annan skolpersonal i så kallade utsatta områden slutar för att barnen stör och hotar hela personalen. Det är inte svenska barn. En lärare blev för något år sedan kidnappad och misshandlad! Hon jobbar inte kvar som lärare.

Personal på sjukhus och vårdcentraler vågar inte gå till jobbet för hela familjer tar sig in och hotar personalen!

Man blir bara så trött på dessa godhetsknarkare som tror att de ska rädda Sverige genom att skita i våra lagar och göra som de vill.

Väx upp och ta ansvar!

Birgit Johansson, ansvarsfull Sverigedemokrat

LÄS MER:Läraren om angiverilagen: ”Jag kommer bryta mot den”

LÄS MER:Rädda Barnen: Angiverilagen strider mot barns rättigheter

LÄS MER:V: Stoppa hela angiverilagen!

ANNONS