Om man inte, trots upprepade påpekanden, bryr sig om att åtgärda det som slutat fungera, då minskar trivseln hos alla, skriver insändarskribenten.
Om man inte, trots upprepade påpekanden, bryr sig om att åtgärda det som slutat fungera, då minskar trivseln hos alla, skriver insändarskribenten. Bild: Henrik Jansson

Nya Åbybadet – vackert men dåligt skött

Även solen har sina fläckar och det gäller den här anläggningen också, skriver insändarskribenten.

ANNONS
|

Nya Åbybadet, som invigdes i mitten av juni 2023, är en vacker skapelse som gläder många med sin fräscha ljusa inredning, ändamålsenliga utrymmen och generösa bassänger. Något att vara stolt över.

Även solen har sina fläckar och det gäller den här anläggningen också. Jag är en flitig besökare och simmar med stor behållning varje vecka en längre distans. Dock finns det irritationsdelar som stör helhetsintrycket. I receptionen sitter ofta damer som är mycket trevliga, hjälpsamma och pratglada, men ibland befolkas de stolarna av unga herrar, som inte är speciellt serviceinriktade. De sitter och gungar på stolarna och bryr sig mycket litet om påpekanden och förslag till förbättringar. Med andra ord, man möts av ointresse, arrogans och nonchalans. Det är inte värdigt med ett sådant bemötande när man som gäst kommer och påpekar något som behöver åtgärdas. Det görs för allas trevnad.

ANNONS

Ett stort irritationsmoment har varit toaletten på herrarnas omklädningsavdelning. Där finns en varmluftstork, som inte fungerat sedan 15 september 2023! Trots både muntliga och skriftliga påpekande har inget gjorts för att åtgärda den. Om badhuset inte förmår laga den, så montera ned apparaten och ersätt den med vanliga pappershanddukar! På senare tid har också tvålautomaten upphört att fungera. Det är inte att hålla en i övrigt fin anläggning i fullt brukbart skick.

Om man inte, trots upprepade påpekanden, bryr sig om att åtgärda det som slutat fungera, då minskar trivseln hos alla!

Ser fram mot att det påpekade åtgärdas! Tack!

Positiv simmare

ANNONS