Snart är det val, och insändarskribenten tycker att partierna borde lyfta fram vad de själva vill göra.
Snart är det val, och insändarskribenten tycker att partierna borde lyfta fram vad de själva vill göra. Bild: Elvira Linderot

Partierna borde prata om sin egen politik, inte andras

Johanna Rantsi (M) skriver flera spaltmeter om vad som kommer hända om de rödgröna skulle få makten i Mölndal men ingenting om hur Mölndal kommer se ut med ett högerstyre.

ANNONS

Svar på insändaren: Har hushållen råd med den rödgröna skattechocken?

Johanna Rantsi (M) skriver flera spaltmeter om vad som kommer hända om de rödgröna skulle få makten i Mölndal men ingenting om hur Mölndal kommer se ut med ett högerstyre. Vore det inte bättre att upplysa väljarna om vad som kommer hända om högern får styra? Det måste väl finnas något att informera väljarna om.

Eller vill man inte tala om hur det skulle bli. Däremot beskrivs det väldigt målande om hur det enligt M blir med ett rödgrönt styre. Det som artikeln ändock säger är att: Gränsen är nådd nu.

Och då menar man inte att sjukvårdens, äldreomsorgens, barnomsorgens och skolans personal kryper fram på knäna för att människor, små som stora, ska kunna känna tillit till skola, vård och omsorg. Nix, de menar att de som jobbar i bland annat dessa yrken som nämns med hjälp av deras politik ska få några slantar extra i plånboken. Men de stora vinnarna av deras politik är några helt andra.

Lena B

LÄS MER:Det här vill Merjem Maslo (M) göra i Mölndal – ny vision ska leda till 20 000 nya jobb

LÄS MER:Det här vill Stefan Gustafsson (S) göra för Mölndal: ”Vi behöver handlingskraft”

LÄS MER:Så mycket ökade lönerna för de högsta cheferna i Mölndals stad 2022

ANNONS