Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Ola Folkesson

Personal på Innovitaförskolan är inte ärlig mot föräldrar

Jag har varit med om situationer där barn farit illa men föräldrarna ej blivit meddelade, skriver en tidigare anställd på Innovitaskolans förskola i Mölndal.

ANNONS
|

Jag är tidigare anställd på Innovitaförskolan och kan vittna om att personal inte alltid är ärlig med föräldrar kring återkoppling gällande hur deras barns dag varit. Jag har varit med om situationer där barn farit illa men föräldrarna ej blivit meddelade.

Jag upplevde att personalen inte stod till svars för sina egna beteenden och misstag i fall där barns bästa inte varit i fokus.

Detta ville jag få fram i en Facebook-grupp men eftersom jag bad en kontakt dela i tidigare inlägg blev det så att man ansågs som lögnare!

Saken är ändå att det FINNS pedagoger på Innovita som bevisligen minst tre gånger farit med osanningar om incidenter med barn där pedagog ljugit för att skydda sig själv! Vid dessa minst tre tillfällen har lögnaren inte varit ensam så sanning har kommit fram via pedagog 2 som varit med. Vid ett tillfälle var lögnen av den art att förälder gick till läkare som konstaterade att skadan INTE uppkommit som pedagog 1 sa utan hade uppkommit genom till exempel fall som den andra pedagogen sa.

ANNONS

Man lämnar sina barn i trygga händer och man vill höra sanningar. Det finns många jättebra pedagoger på Innovitaförskolan, men även några som inte håller måttet. TA TAG I KRITIKEN och låt sanningen komma fram!

Orolig

Läs svaret från biträdande rektor på Innovitaförskolan här:

LÄS MER:Innovitaskolans svar: Vårdnadshavarna är nöjda

ANNONS