Frejagymnasiets blomförsäljning är populär. Nu hyllas skolans assistenter av insändarskribenten.
Frejagymnasiets blomförsäljning är populär. Nu hyllas skolans assistenter av insändarskribenten. Bild: Elvira Linderot

Tack alla assistenter på Frejagymnasiet – ni gör allt för eleverna

Alla borde klappas på axeln. Men jag vill klappa lite extra på assistenterna på Frejagymnasiet.

ANNONS

Nu har ännu ett läsår gått för alla elever och all personal på Frejagymnasiet och vi borde alla klappa oss på axeln för vår insats, elever som personal.

Sprang Specialvarvet

Jag skulle dock vilja ge en extra klapp på alla assistenters axlar, skulle absolut vilja ge så mycket mer till dessa underbara människor som valt att arbeta som assistenter på Frejagymnasiet. Ni hälsar eleverna välkomna på morgonen och vinkar dem hejdå på eftermiddagen men vi får inte glömma allt däremellan.

Under vårterminen har elever åkt på utflykt till Nordens ark, sprungit Frejavarvet, Specialvarvet, övat inför föreställning där en av föreställningar ägde rum på Världskulturmuseet i Göteborg. Nu i veckorna fick sistaårseleverna springa ut som studenter och alla övriga elever fick sjunga in sommarlovet. Låt mig förtydliga att utan er assistenter hade INGET av detta kunnat ske.

Svårt att vara elevassistent

Tack för allt ni gör för eleverna, för att ni finns där för dem under hela deras skoldag för det är just ni som står vid deras sida under hela skoldagen. Ni följer med eleverna från ena lektionen till den andra och ibland är det den svåraste uppgiften en elevassistent kan ha, men ni löser allt utefter elevens bästa individuella behov.

Ta nu en välförtjänt semester, ladda batterierna för till hösten väntar nya utmaningar, nya skratt, både nya och gamla elever men framför allt ett nytt värdefullt uppdrag. Ett uppdrag ingen annan kan göra bättre än er.

En som ser er och uppskattar er

LÄS MER:Frejagymnasiet skriver historia – ska göra praktik och laga mat i Kenya

LÄS MER:Miljonsatsningen: Ett campus för vuxna i centrala Mölndal

LÄS MER:Privata skolföretaget vill öppna i Mölndal – kan ta emot 400 elever

ANNONS