<em id="emphasis-37050dc07a1c6fa94a805abc8d81daa5">Arkivbild.</em> ”Jag har ändå så pass erfarenhet och vett att jag kunnat arbeta till exempel inom hemtjänst med tillsyn”, skriver personen i insändaren.
Arkivbild. ”Jag har ändå så pass erfarenhet och vett att jag kunnat arbeta till exempel inom hemtjänst med tillsyn”, skriver personen i insändaren. Bild: Most Photos

Varför får inte vi som vill och kan jobba?

Vett och etikett och erfarenhet verkar inte räcka till.

ANNONS
|

Mölndals stad har akut brist på timvikarier läser man! Det kan jag förstå eftersom de skiter i oss som vill jobba och söker!

Jag är så pass gammal så är inte i pension men om några år. Jag har inget cv, jag har varit hemma med mina barn. Men jag har ändå så pass erfarenhet och vett att jag kunnat arbeta till exempel inom hemtjänst med tillsyn.

Fyra gånger har jag sökt hos kommunen och jag har ringt flera gånger utan att ens få tala med rätt person! Så som jag förstår det så duger jag inte för jag har inget cv eller rätt utbildning. Vett och etikett och erfarenhet verkar inte räcka till. Blir uppriktigt ledsen när man vill göra ett handtag för våra äldre!

ANNONS

Intelikamycketvärd

ANNONS