Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nyheter
2020-12-11

Två klasser från Skånhällaskolan klara för Vi i femman

Skånhällaskolan i Lindome tog två av åtta finalplatser i nästa års Vi i femman. Först ut att tävla blir också just Skånhällaskolan, som den 19 januari möter Eriksboskolan från Angered i den lokala kvartsfinalen i P4 Göteborg. 2 903 klasser från hela Sverige deltog i utmaningen och i veckan som gick stod det klart vilka som gått vidare till kvartsfinal i respektive region.
Nyheter
2020-12-07

Snart dags att blicka mot skyn efter julgranen

De senaste veckornas gråväder har förmodligen inte fått gemene man att vilja blicka mot skyn. Men på onsdag lär troligen en och annan ändå vilja lyfta blicken mot himlen när det är dags för försvarsmaktens traditionsenliga julgransflygning över Västsverige. Det är som vanligt Skaraborgs flygflottilj som lockar med uppvisningen, som planeras att gå av stapeln med start från Åmål klockan 12.
Nyheter
2020-10-20

Glödande stock skapade räddningspådrag

Räddningstjänsten fick strax före klockan halv tolv på tisdagsförmiddagen larm om en gräsbrand på Pinnharvsgången mellan Västerbergskolan och den närliggande förskolan i Bifrost. Väl på plats kunde branden dock snabbt bekämpas, utan fara för allmänheten. Det visade sig vara en stock som låg och glödde, troligen efter att någon försöka tutta eld på den, uppger jourhavande larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.