Förlust i förlängningen för Mölndal i bortamötet med Stenungsund

Mölndal fick bara med sig en poäng borta mot Stenungsund i HockeyTvåan södra A herr. I förlängningen blev Stenungsund för starka och avgjorde till 4–3 (2–2, 1–1, 0–0, 1–0).

|

– Vi börjar matchen bra och för spelet, men blir övermodiga i defensiven varje gång vi tar ledningen och tillåter då Stenungsund att kvittera. Väl i förlängningen är ju spelet ett lotteri, vi får inte med oss en klar utvisning som i nästa spelsekvens istället gör att vi hamnar i numerärt underläge i spel tre mot fyra. Där drog vi kvällens nitlott, kommenterade Mölndals tränare Magnus Sandström.

Segermålet för Stenungsund stod Jonathan Fogelström för 2.50 in i förlängningen.

Mölndal startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 01.03 slog Marius Angelin till assisterad av Mattias Elofsson.

Stenungsund kvitterade till 1–1 efter 8.38, genom Jacob Levin framspelad av Miska Varjosaari.

Mölndal tog ledningen på nytt efter 10.35, genom Felix Niemann på pass av Benjamin Perhonen och Filiph Johannesson.

Stenungsund kvitterade till 2–2 efter 14.18, genom Sam Marit assisterad av Jonathan Fogelström och Max Olsson.

Efter 9.51 gjorde Mölndal 2–3 genom Viktor Witehall.

Stenungsund kom tillbaka, och gjorde 3–3 genom Love Norberg efter 12.13 i andra perioden.

Tredje perioden blev mållös. I förlängningen tog det 2.50 innan Stenungsund också avgjorde till 4–3. Matchvinnare för hemmalaget blev Jonathan Fogelström, framspelad av Max Olsson och Love Norberg.

Noterbart är att Stenungsunds Jonathan Fogelström stod för tre poäng, varav ett mål.

Med tre omgångar kvar är Stenungsund på sjätte plats i tabellen, och Mölndal är på femte plats.

I nästa omgång har Mölndal Bäcken borta i Marconihallen, söndag 12 december 17.00.