Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.


   <strong id=Positivt trots allt. ”Take away har ökat markant och luncherna går bättre än de gjorde före pandemin, men det kompenserar inte att vi måste stänga klockan 20”, säger Leo Rosati. ">
Positivt trots allt. ”Take away har ökat markant och luncherna går bättre än de gjorde före pandemin, men det kompenserar inte att vi måste stänga klockan 20”, säger Leo Rosati.

Hundratals stamgäster värmer Leos hjärta

Sedan gallerian och John Scott’s öppnade 2018 har restaurangchefen Leo Rosati känt Mölndalsbornas kärlek. Och under pandemin har den på många sätt varit avgörande.
– Många säger att det här är deras andra vardagsrum. Vi är jättetacksamma.

Restaurangbranschen har som bekant påverkats kraftigt av pandemin, inte minst när det gäller förlorade intäkter kvällstid. På John Scott’s har den stora rymliga lokalen bidragit till att förhållandevis många får plats under lunchrusningen, trots restriktionerna.

– Och mellan 13 och 15 kommer många äldre för en lunchsittning i lite mer lugn och ro. Under det här tuffa året har antalet frekventa besökare ökat ordentligt så Mölndalsborna är verkligen trogna supporters, säger Leo, som även vill ge personalen en stor eloge.

LÄNK: Läs mer om allt som händer på Mölndal Galleria

– Vi är betydligt färre än vanligt så när det väl smäller får man jobba jättehårt, de är riktigt starka i allt det här.

Leo Rosati är stolt över personalens insatser under pandemin.
Leo Rosati är stolt över personalens insatser under pandemin.

Känner ni stöd från butikerna runt omkring?

– Absolut! Vi brukar till exempel leverera pizzor till en av grannbutikernas personalutrymmen, det kan se ganska roligt ut men vi förhindrar ju trängsel hos oss.