Kållered höll inte hela matchen borta mot Rönnäng

Matchen mellan Rönnäng och Kållered i HockeyTrean Alltrean södra A var jämn i två perioder. Men i tredje perioden avgjorde Rönnäng matchen och vann med 6–3 (1–1, 2–2, 3–0).

|

– Vi spelar inte bra idag kommer inte alls upp i den nivån vi vill. Samtidigt gör Rönnäng det bra och utnyttjar våra misstag på ett bra sätt. De är värda vinsten, kommenterade Kållereds tränare Tobias Burford.

Första perioden var jämn. Rönnäng inledde bäst och tog ledningen genom Alexander Amores efter 4.19, men Kållered kvitterade genom Wilhelm Westerlund i slutet av perioden. Kållered gjorde också 1–2 efter 3.16 i andra perioden när Erik Svensson hittade rätt på pass av Nestor Stenson och Robert Sörensen.

Hugo Nöller gjorde dessutom 1–3 efter 4.00 framspelad av Marcus Jansson och Christoffer Lindqvist.

Efter 4.28 nätade Rasmus Robertsson, på pass av Håkon Andreassen och reducerade åt Rönnäng.

Torsten Samuelsson gjorde dessutom 3–3 efter 8.38 framspelad av Alfons Ganemyr och Simon Andersson.

Rönnäng spelade bra i tredje perioden och gick från 3–3 till 6–3 genom tre snabba mål i mitten av perioden av Carl Hermansgård, Rasmus Robertsson och Simon Andersson och avgjorde matchen.

Noterbart är att Rasmus Robertsson gjorde två mål för Rönnäng och totalt tre poäng.

Efter tre matcher har Rönnäng nu fem poäng och Kållered har sex poäng.

Onsdag 19 januari 19.00 spelar Kållered hemma mot Lions.