Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.


   <strong id=Vattenön. Inne på Rituals kan kunderna tvätta händerna lite lyxigare, det hälsar assisterande butikschefen Johanna Ström.">
Vattenön. Inne på Rituals kan kunderna tvätta händerna lite lyxigare, det hälsar assisterande butikschefen Johanna Ström.

”Mölndalsborna tar hand om sig själva under pandemin”

Att Mölndals hemmajobbare skulle strunta i att vårda sitt yttre är ett påstående som tillbakavisas vänligt men bestämt av Natalie Wibbling, butikschef på skönhetsbutiken Rituals.
– Det är tvärtom! Folk har mer tid att ta hand om sig själva och det gör de.

Kroppsvård, ansiktsvård, make up, kläder och en hemkollektion med ljus och doftstickor. Inre och yttre välmående har under pandemin, enligt Natalie, blivit viktigare och viktigare.

– Varje dag har vi samtal med kunder som säger att de inte varit ute på länge och att de nu vill unna sig något för att känna sig bättre, berättar hon.

LÄNK: Läs mer om allt som händer på Mölndal Galleria

– Därför har det varit viktigt för oss att öka tillgängligheten. Våra kunder kan till exempel boka private shopping utanför ordinarie öppettider eller beställa produkter på hemsidan och sedan komma och hämta. Vi har också en kassa precis vid entrén så att kunder som önskar slipper gå in i själva butiken.

På Rituals har kunderna möjlighet att boka tid för private shopping. Då kan Johanna Ström och de andra visa sortimentet i lugn och ro.
På Rituals har kunderna möjlighet att boka tid för private shopping. Då kan Johanna Ström och de andra visa sortimentet i lugn och ro.

Natalie tycker att Mölndal Galleria passar Rituals som butik väldigt bra.

– Många besökare upplever detta som en väldigt ren galleria, en lugn miljö med hög standard. Vi känner oss väldigt hoppfulla inför framtiden.