Hus hand och hund.
Vissa arbetsgivare är redan klara med rekryteringen inför sommaren, men det finns ändå en del tjänster att söka. Bild: Arkivfoto

De här sommarjobben kan du söka i Mölndal 2021

Under pandemin har det blivit svårare att få jobb, särskilt för ungdomar. Trots det finns det en del tjänster att söka inför sommaren. Här listar Mölndals-Posten några av dem.

ANNONS
|
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Anders Ylander

Vikarie inom äldreomsorgen

0
Mölndals stad söker sommarvikarier till både äldreboenden och hemtjänsten i kommunen. För att få jobb ska man vara över 18 år och helst ha erfarenhet av eller utbildning inom vård och omsorg.
Källa:
Mölndals stad
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Ronny B Nilsson

Personlig assistent

0
Den som vill jobba med människor kan söka jobb som personlig assistent. Mölndals stad söker flera sommarvikarier som kan jobba flexibla tider och vill hjälpa en person i vardagen. Det behövs även sommarvikarier till LSS-boenden, korttidshem och läger för barn och unga med funktionshinder. Flera privata aktörer söker också personliga assistenter.
Källa: Mölndals stad och Arbetsförmedlingen
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Stefan Bennhage

Truckförare

0
Kryddfabriken Santa Maria i Åbro söker en truckförare som kan jobba på deras lager under sommaren. Förutom att ha truckkort ska man vara ordningsam och beredd på en del tunga lyft. Fabriken söker också maskinoperatörer med industriteknisk utbildning eller motsvarande.
Källa: Arbetsförmedlingen
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Arkivfoto

Hundskötare

0
Är du en riktig djurälskare? Då kan det här vara drömjobbet i sommar. Hundcentret ”Koppla av” i Mölndal söker en person som vill jobba på deras hunddagis. Bland arbetsuppgifterna finns öppning och stängning av dagiset, kloklippning och att gå dagliga promenader med hundarna. Vem som helst kan dock inte få jobbet. Hundcentret söker en person med gymnasieutbildning inom lantbruk eller liknande.
Källa: Arbetsförmedlingen
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Bengt Öberg

Sophämtare/renhållningsarbetare

0
Kommunen söker inte bara vikarier inom omsorgen. Inför sommaren behövs även renhållningsarbetare, vars främsta uppgift är att hämta avfall och återvunnet material i Mölndal. B-körkort är ett krav. Har man C-kört och kranförarkort är det ett stort plus.
Källa: Arbetsförmedlingen
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Maria Gredeskog

Bagerichaufför

0
Är du morgonpigg och har både B- och C-körkort? Då kan du söka jobb hos Dahls bageri som efterlyser flera chaufförer inför sommaren. Arbetspassen kan börja redan vid 03.00 på morgonen, och går ut på att köra ut varor till butikerna.
Källa: Arbetsförmedlingen
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Annika Karlbom

Skoförsäljare i gallerian

0
Butikerna har haft det tufft under pandemin, men nu söker Eurosko i Mölndal galleria en säljare som kan jobba 20 timmar i veckan under sommaren.
Källa: Arbetsförmedlingen
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Kristina Lindahl

Behandlingsassistent på ungdomshem

0
På det statliga ungdomshemmet Fagered, som ligger i Lindome, bor killar mellan 16 och 21 år med psykosociala problem, missbruk eller kriminalitet. Till sommaren behövs flera vikarier till ungdomshemmet. Gymnasieutbildning är ett krav. Har man även gått en eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap är det en stor fördel.
Källa: Arbetsförmedlingen
Lediga sommarjobb i Mölndal
Bild: Shutterstock

Kundservice/support

0
Den som kan tänka sig att svara på kundfrågor och handlägga ärenden inom bland annat vatten och avlopp kan få sommarjobb på tekniska förvaltningen i Mölndals stad. De söker nämligen en person som kan jobba med deras kundservice. På platsbanken.se söker även några privata företag efter sommarjobbare inom kundtjänst.
Källa: Arbetsförmedlingen

Lediga tjänster

Det här ett urval av sommarjobben som finns att söka i Mölndal just nu. Fler jobb går att hitta på till exempel Platsbanken, Mölndals stads hemsida och företagens egna sajter. Många företag är redan klara med sin rekrytering inför sommaren.

LÄS MER:Hög konkurrens om feriejobben för unga – rekordmånga sökte

ANNONS