Det är viktigast när Mölndalsborna väljer vårdcentral

Hur väljer Mölndalsborna vårdcentral? Är de trogna eller ombytliga och vad är egentligen det viktigaste vid valet av vårdcentral?

ANNONS

Pernilla Alström, Kållered

”Jag går hos Läkargruppen i Mölndal. Jag valde den vårdcentralen när vi flyttade till Mölndal 2010 och sedan dess har jag varit kvar. Jag är nöjd med det valet. Det som är viktigast för mig är att jag får gå kvar hos samma läkare hela tiden och det har jag haft hos Läkargruppen.”

Hans Flink, Lindome

”Jag går till Lindome vårdcentral för jag har fotavstånd dit. Jag har alltid haft den vårdcentralen sen vi flyttade till Lindome 1987. Det viktigaste för mig är närheten och att man får tider. Sen får de sköta sig också och det tycker jag att de har gjort.”

Rakuel Ruiz, Krokslätt

”Jag går på Krokslätts vårdcentral. För mig var det närheten som avgjorde att jag valde den. Jag har bytt vårdcentral många gånger eftersom vi har flyttat till nya bostäder vid flera tillfällen. Det är viktigt att det är enkelt att boka och jag tycker det fungerar bra här.”

Johan Storm, Stensjön

”Jag har listat mig på Läkargruppen i Mölndal, deras BVC är fantastisk! Först var vi på MVC i Krokslätt men vi blev rekommenderade Läkargruppen och valde dem. Jag kollade lite recensioner också och där hade de inte så höga betyg men vi tänkte att funkar det inte så får vi gå någon annanstans. För mig är det viktigaste tillgängligheten.”

Anita Sörensen, Kikås

”Jag går till Läkargruppen Brohälsan. Både jag och min man blev tilldelade den vårdcentralen och då blev det den. Jag har varit listad där hela tiden. För mig är det viktigt att de lyssnar på vad man säger men ibland kan det gå lite bråttom.”

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS