Här är alla heta hemestertips

Njuta av frisk luft i skogen? Slappa i hängmattan? Eller kanske göra en utflykt till ett mysigt fik? Här har Mölndals-Posten samlat våra bästa listor för att du ska kunna skapa din perfekta semester hemmavid.

ANNONS
|

Nedan listar vi våra bästa listor för att fixa den ultimata hemmasemestern – hemestern. Bland annat med tips på vandringsleder, böcker och även en lista på flera fina fikaplatser.

Här kan du njuta av naturen

Det finns flera fina platser runt omkring i Mölndal där man kan njuta av naturen. Gunnebo, Änggårdsbergen och Bunketorp är några av många härliga vandringsleder och nedan listas några till.

Men om du inte nöjer dig med de tipsen kan du kolla in vad Youtubern Ronny Sveum inte tycker man får missa.

Soliga fikaplatser

Cykla, gå eller ta bussen till din plats i solen. Nu är sommaren här – så passa på att njut! Vi har hittat fem fikaställen med extra mysigt läge.

ANNONS

Hitta din badpärla

Tillsammans med entusiasten Anders Le Dous har Mölndals-Posten listat fem fina badplatser i kommunen. Det flesta platserna är barnvänliga, det finns någon doldis, men alla erbjuder skön svalka.

Så kommer du igång med din utomhusträning

Vilket är det bästa sättet att träna utomhus? Hur gör man? Och vad är viktigt att hålla koll på som nybörjare? Det är frågorna som vi ställer till Line Broman.

Här finns loppisarna

Det finns flera olika ställen i Mölndal där du hitta fina fynd. Det kanske är en antik möbel, vintage kläder eller kristallglas? Nedan finns listan på några loppisar.

Bästa tipsen för att anlita en hantverkare i sommar

Under 2020 renoverades och byggdes det som aldrig förr. I år har byggartrenden bara fortsatt. Men vad ska man egentligen tänka på innan man anlitar en hantverkare? Tipsen finns här.

Slappa i hängmattan med en bok

När du har tröttat på all fika, vandring, bad och träning – slappna av med en bok i hängmattan. Vi har pratat med några personer som man kan kalla bokexperter. Det är Mölndals bibliotekarier som ger dig sina tio bästa tips.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS