Här är tio av Mölndals-Postens populäraste reportage från 2021 – har du missat något?

2021 har bjudit på massor av läsning på Mölndals-Postens sajt och det är knappt någon idé att ens försöka sammanfatta floden av bra lokal journalistik. Här kommer tio av de reportage som ni läsare läste allra mest.

ANNONS
|
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

Mölndal i vinterskrud – bilder från kommunens alla hörn

0
Populära reportage behöver inte alltid betyda långa texter. Under en decemberhelg gav sig Mölndals-Postens reporter Elvira Linderot ut för att fånga vinterprakten i bildform. Det blev vyer från såväl centrala Mölndal som Kållered, Lindome och Hällesåker. Och läsarna älskade det. Se bildreportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

De bor i gula 20-talsvillan: ”Det är ett ansvar att ta över”

0
Mölndals-Postens läsare älskar att läsa om hur andra bor. Någon annan slutsats går inte att dra när man studerar topplistan över årets mest lästa artiklar. Allra populärast var texten om den anrika 20-talsvillan i Lindome som bär på många historier. Sedan i december 2020 är det familjen Bengtsson-Johansson som ser till att både huset och historien får leva vidare. Läs reportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

Här får Tommy tillbaka ”fartkameran”

0
Årets mest omskrivna fågelholk beslagtogs av polis – men återlämnades till slut till sin ägare, Tommy på Spårhagavägen i Lindome. Vid det laget hade Tommys fejkade fartkamera blivit uppmärksammad i medier över hela landet. ”När min fru var på jobbet såg hon att Tilde de Paula i TV4 pratade om vår kamera. Hon blev helt chockad och ringde mig direkt”, sa Tommy till Mölndals-Postens reporter. Anledningen till att Tommy satte upp den omdiskuterade fågelholken med kamerautseende var att han ville få ner hastigheterna på vägen. Läs reportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

Fruktade växten breder ut sig: ”Känner mig orolig”

0
På flera platser i Mölndal växer parkslide fritt. Mölndals stad har testat flera metoder för att bekämpa den invasiva växtarten men hittills inget har varit tillräcklig effektivt. Massor av Mölndalsbor ville läsa om den fruktade arten och om Åsa Vikner och Karin Welén, som båda känner sig oroliga över hur parksliden närmar sig deras tomter. Läs reportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

Se läsarnas egna bilder och filmer från branden: ”Det var hemskt”

0
Storbranden i Lindome var kanske årets allra största nyhetshändelse i Mölndals-Postens spridningsområde. På grund av att branden bröt ut mitt i natten var det läsarnas egna foton som gav den allra bästa bilden av dramatiken på Tåbrovägen. När Mölndals-Posten samlade ihop Lindomebornas dokumentation blev resultatet ett bildreportage som väldigt många ville ta del av. Se bildreportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

De har Mölndals häftigaste kontorslokal – välkommen in

0
En anrik fastighet i en expanderande stadsdel. Villa Korndal har funnits i Forsåker i 150 år och sedan företaget Forever Living tog över villan har den rustats upp för miljoner. Fastighetschefen Tony Jalker avslöjade att Forever Living blivit erbjudna uppemot 100 miljoner kronor för att sälja – men att man så här långt tackat nej. Läs reportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

Andreas skulle ta sitt liv – det fick honom att vända: ”Hade dödstankar”

0
A-lagskontraktet med favoritklubben var brutet och Asienresan tog slut när en vän dog i hans armar. 24 år gammal såg Kålleredsspelaren Andreas Berntsson inte längre någon mening med sitt liv. När Mölndals-Postens reporter Martin Björklund mötte Andreas blev det ett samtal om psykisk ohälsa, självmordsförsöket och den långa vägen tillbaka. Läs reportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

Godisdrottningen säljer sitt livsverk: ”Bra för bolaget”

0
Det är en underdrift att säga att det hände grejer för Bifrosts godisdrottning Sara Serray under 2021. På några månader hann Wellibites skapare, vd och ägare bryta med sina delägare, söka nya via SVT:s Draknästet och sedan sälja sitt livsverk för att få ut nyttigt smågodis i världen. Många ville läsa om henne när Mölndals-Posten skrev. Läs reportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

Så blir nya Kållered – jättebygget igång: ”Det ska bli mer levande”

0
Byggarbetare, avspärrningar och uppgrävda gator – i början av året drog omvandlingen av Kållereds centrum igång på allvar. Om ett par år ska 450 nya lägenheter stå klara. Reportaget kunde berätta om både förhoppningar och farhågor inför det stora projektet. Läs reportaget här!
10 populära reportage från 2021 – har du missat något?

Se kärleksbilderna: Här säger de ”ja” vid slottet

0
Platserna tog slut direkt när Gunnebo slott bjöd in till drop in-vigsel. ”Det var väl din idé det här”, sa Rikard Gabrielsson och tittade på sin blivande hustru Charlotte Karlsson. Klart att Mölndals-Postens läsare ville vara med på ett hörn när två blev ett i den pampiga miljön. Läs reportaget här!

Ladda ner vår nyhetsapp

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS