Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Här är veckans toppnyheter 20-26 juni

Midsommarfirande, rivningskåken som blev ett drömhus och äventyrsgolf är några av de ämnen som har lockat till läsning under den gångna veckan. Här är ett urval av Mölndals-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

Midsommar Gunnebo

Det blev högsommarvärme när Gunnebo bjöd in till sitt traditionella midsommarfirande. Besökarna dansade, fikade och sökte skugga i gräset. ”Det är fantastiskt fint här” säger Benjamin Hedner, som var en av besökarna. I artikeln nedan kan du se bilder från firandet.

Här är Mölndals bästa och sämsta vårdcentraler – enligt patienterna

Varje år görs en enkät där patienter får tycka till om sina besök på vårdcentralen. I Mölndal är det några vårdcentraler som sticker ut med höga poäng, medan andra fått sämre omdömen. Capio Mölndal är en av dem som fick lägst betyg 2021. ”Vi har bland annat jobbat för att öka tillgängligheten”, säger verksamhetschefen Marita Åvall.

Samuel förvandlade rivningshus till lyxig drömkåk

Samuel Hosseinpour förvandlade ett fallfärdigt 1920-talshus i Krokslätt till en toppmodern lyxvilla. Nu säljer han sin drömkåk – för över tio miljoner kronor. ”Planen var från början att bo där själva men nu ska vi bygga på tomten intill i stället” säger han.

Beskedet: Blå stjärnan flyttar till Mölndal

Nu är det klart att Blå Stjärnans djursjukhus flyttar från Göteborg till nya lokaler i Mölndal. Det innebär en toppmodern anläggning i en ny enorm fastighet där Friskis och svettis tidigare låg.

Glass och folkfest när Mölndals nya äventyrsgolf hade premiär

Under tisdagen invigdes Mölndals nya äventyrsgolf. På plats var unga och vuxna i olika åldrar och efter att de avslutat sina rundor bjöds de på glass.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil: 

1. Sök på Mölndals-Posten i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.