Här är några av Mölndals-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.
Här är några av Mölndals-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan. Bild: Susanne Hjalber

Här är veckans toppnyheter 29 augusti - 4 september

Stor insats efter gasläcka, klassiska butiken återuppstår och lyxvilla till salu för 21 miljoner. Här är ett urval av Mölndals-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
|

Cinco öppnar ny butik på Brogatan i Mölndal: ”Känner mig ödmjuk”

En av Mölndals mest klassiska butiker stängde – för gott, trodde många. Nu återuppstår Cinco i en helt ny och större lokal.

– Det är många som sagt att de saknar mig, säger ägaren Andreas Hansson.

Lyxvilla vid Stensjön ute till försäljning – för rekordhöga 21 miljoner kronor

Drömhuset med utblick över Stensjön sticker ut på Mölndals villamarknad. Den som vill ha nycklarna till villan behöver nämligen vara beredd att betala 21 miljoner kronor.

– Den här prisklassen är unik, helt klart, säger mäklaren Elina Vadász.

Mölndal Energi: Så dyr kan din elräkning bli

Elpriserna är rekordhöga och ser ut att ligga kvar på samma nivå ett bra tag framöver. Mölndalsborna kan få räkna med fyra gånger så dyra räkningar kommande månader jämfört med samma period förra året, bedömer Henrik Lyngåker, krafthandelsansvarig på Mölndal Energi.

ANNONS

Hon betalade 15 kronor för dyra mattan på Ikea i Kållered – frias av tingsrätten

Priset för mattan var 3 995 kronor men kvinnan betalade bara 15 kronor för den i Ikeas självscanningskassa. Hon åtalades för stöld men frias nu från brott.

Stor insats efter gasutsläpp – 100 personer utrymdes

Mellan 100 och 200 personer utrymdes efter ett utsläpp av gasol i Åbro industriområde. Flera inringare upplevde en gaslukt i området och polis, räddningstjänst och ambulans var på plats.

– Det är två stora tankar på utsidan av en byggnad som läckan kommer ifrån, säger Fredrik Hjertén, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

ANNONS