Här är veckans toppnyheter 10-17 juli

Café Skånes anklagelse och bensinbomb som låg bakom svart rökring. Här är ett urval av Mölndals-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS

Café Skånes anklagelse mot Hotel Mölndals Bro: ”De vill stjäla vår verksamhet”

En infekterad konflikt har utbrutit mellan två av stadens mest kända företag. Anrika Café Skåne anklagar sin hyresvärd Hotel Mölndals bro för att försöka stjäla kaféets kunder genom oschysta metoder – något som hotellets ledning förnekar med kraft.

Kaféet i Lindome fick stänga – ger plats till vinylfabriken

I drygt ett år hann kaféet Me and the Goat ha öppet i Lindome. Strax innan midsommar fick kaféägaren Samantha Larsen stänga igen för att lämna plats åt vinyl-verksamheten.

Man försökte snatta från Ica i Lindome – stoppade på sig godis och räkmackor

Mannen plockade på sig matvaror för en riktig kvällsmat – men stoppades av en väktare när han försökte smita undan betalningen.

Bensinbomb låg bakom den mystiska svarta rökringen i Forsåker

För drygt en vecka sedan blev flera Mölndalsbor vittne till en mystisk svart rökring som seglade över himlen i centrala Mölndal. Till en början var det oklart exakt vad som hade skett men ett vittne hade hört två smällar komma från Forsåker strax innan rökringen dök upp.

Paludan vill bränna koran utanför polischefs hem – i Lindome

Rasmus Paludan planerar att hålla nästa koranbränning på en adress i Hällesåker. Precis intill bor en polischef, som tidigare uttalat sig kritiskt mot den högerextrema politikerns metoder, något Expressen var först att rapportera om. Polisen har upprättat en anmälan om otillåten påverkan.

ANNONS