Här är veckans toppnyheter 19-25 september

SD:s representant Rashid Farivar vill inte intervjuas, Kafésatsningen läggs ner och en stor olycka vid Mölndals bro. Här är ett urval av Mölndals-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS

De flyttar in i Riksbyggens nya lägenheter vid gallerian

De senaste åren har det byggts hundratals nya bostäder i Mölndals innerstad. Paret Oliver Cardoso och Michaela Arvidsson har precis flyttat in i det senaste nybygget.

– När jag var liten ville man ju bara bort från Mölndal. Nu känns det som att många flyttar tillbaka, säger Oliver Cardoso.

Fem Mölndalsbor tar plats i Sveriges riksdag – SD:s representant Rashid Farivar vill inte kommentera

Sett till antalet invånare i Mölndal får kommunen en ovanligt god representation i riksdagen. Inte mindre än fem politiker från olika partier tar plats i plenisalen efter årets val. Bland dem nykomlingen Rashid Farivar (SD). Vad han vill åstadkomma där får vi dock inte veta.

– Jag ger inga intervjuer, säger han till Mölndals-Posten.

Per Anderssons fanatiska fans golvade Carola

"Det mest absurda jag varit med om”. Orden kommer från en av Sveriges – och Balltorps – mest absurda komiker och handlar om den händelse som nyligen utspelade sig i hans loge.

Lastbil och bil i krock vid Mölndals bro

En bil och en lastbil krockade vid Mölndals bro under tisdagsförmiddagen. I flera timmar orsakade olyckan långa körer.

– Lastbilen är så pass förstörd och kan inte ta sig därifrån på egen maskin och måste bärgas, säger Martin Gärdehed på Trafikverket.

Kafésatsningen läggs ner – på grund av brobygge

Kråkan i Kvarnbyn drog i maj igång ett kafé. Nu, fyra månader senare, har det redan bommat igen. Orsaken? Ombyggnaden av Forsebron.

ANNONS