Polisen genomförde en stor insats i Mölndal under tisdagseftermiddagen efter att ett vittne larmat om en pistolbeväpnad man.
Polisen genomförde en stor insats i Mölndal under tisdagseftermiddagen efter att ett vittne larmat om en pistolbeväpnad man. Bild: Teo Kristjansson

Larm om pistolbeväpnad man i Stadshusparken i Mölndal

En man med ett ”pistolliknande föremål” syntes i Stadshusparken under tisdagseftermiddagen. Polisen genomförde en stor insats på platsen.

ANNONS

Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen genomförde polisen en stor insats i Stadshusparken och runt om i stora delar av Mölndal.

Anledningen var ett vittne som ska ha sett en man med ett pistolliknande föremål.

– Det blev givetvis en insats där och flera patruller har sökt av i stort sett hela Mölndal, berättar Daniel Fägerström, stationsbefäl vid Mölndalspolisen.

Ingen gärningsman hittades

Men mannen hittades inte.

– Det fanns ingen i området som stämde överens med vittnesmålet.

Det finns inga uppgifter om att mannen ska ha setts använt den misstänkta pistolen, eller uppgifter om skador i samband med händelsen.

– Utifrån det jag fått till mig är det endast ett vittne som ska ha sett en man med ett pistolliknande föremål, säger Daniel Fägerström.

ANNONS

Vill ha in vittnesuppgifter

Polisen rubricerar händelsen som vapenbrott.

– Har man sett något intressant vid tiden och platsen för händelsen är man välkommen att komma in med tips till polisen.

LÄS MER:Här är områdena som drabbats värst av bilinbrott i Mölndal: ”Svärtar ju ner”

LÄS MER:Gav tonårsflicka vodka och marijuana – innan han våldtog henne

LÄS MER:Cyklist och bil i krock vid Mölndals bro

ANNONS