Larm om trafikolycka på E6

Två fordon kolliderade på E6 i södergående riktning strax efter Mölndals bro. Räddningstjänsten, polis och ambulans ryckte ut till platsen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Larmet om trafikolyckan inkom klockan 07.48 på onsdagsmorgonen. Initialt ryckte tre enheter från räddningstjänsten ut.

– Det är två bilar som har krockat och två körfält är avstängda, säger Mats Gränsmark, larm- och ledningsbefäl vid räddningstjänsten Storgöteborg, vid en inledande kontakt.

Mats Gränsmark berättar att både polis och ambulans också larmades om händelsen. De inblandade ska ha varit ute ur fordonen enligt räddningstjänsten.

Långa köer

Enligt Mölndals-Postens reporter som var på plats sträckte sig köerna långt norr om Lackarebäcksmotet. Vid 08.15-tiden anlände bärgare till platsen.

Räddningstjänsten arbetade med att sanera vägbanan. Till en början stängdes två körfält av, men vid 08.30 öppnade man upp ett körfält.

Vägassistansbil åkte också ut till E6. Enligt Trafikledningscentralen hade samtliga enheter lämnat och det bedömdes vara en del restköer fram till klockan 09.00.

Enligt SOS Alarm har ingen förts i väg med ambulans.

– Man har upprättat en anmälan, men jag vet inte vad den avser. Det kan vara en anmälan utan misstanke om brott, säger Fredrik Svedemyr, Polisens presstalesperson.

LÄS MER:Trafikolycka vid Lackarebäcksmotet

LÄS MER:Flicka knivskars i Brunnsparken – spårvagnstrafik stoppades

LÄS MER:Brand i lastbil på E6 – sex enheter på plats

ANNONS