Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Arlena Amiri, Julian Amiri och Marios Forslund är tre av dem som visat upp sina hem i Mölndals-Posten. Bild: Matilda Spetz
Arlena Amiri, Julian Amiri och Marios Forslund är tre av dem som visat upp sina hem i Mölndals-Posten. Bild: Matilda Spetz

Mölndals-Posten vill hälsa på hemma hos dig – hör av dig till oss!

En anrik villa i storformat i Lindome. En våning i Kvarnbyn med stans kanske bästa utsikt. Och en prunkande medelhavsträdgård i Solängen. Under året har vi berättat om en rad spännande bostäder – nu vill vi hälsa på hos dig också!

Har du eller någon du känner ett boende som på något sätt sticker ut? Något du är extra stolt över? Kanske ett iögonfallande kök, coola fönster eller ett utedass med en stolt historia?

Hör gärna av dig till oss och var med i vår serie Hemma hos! Mejla [email protected] eller ring 031–86 84 20.

Kolla in några av de hem vi besökt tidigare under året!

Bild: Matilda Spetz
Bild: Matilda Spetz

Familjen Amiri bor i kolsvarta villan i Krokslätt

Mitt bland de karaktäristiska villorna huserar en svart gestalt. Den mörka fasaden både sticker ut och passar in. Familjen Amiri flyttade in för snart tre år sedan och har redan vant sig vid nyfikna blickar. Läs hela reportaget här.
Bild: Matilda Spetz
Bild: Matilda Spetz

De bor högst upp i Kvarnbytornet – kika in hos Susanna och Fred

Det 16 våningar höga Kvarnbytornet väcker känslor – det är varken diskret eller historiskt. Högst upp i huset bor Susanna och Fred. Från sin 18 kvadratmeter stora balkong ser de Styrsö, Vinga och Liseberg. Läs hela reportaget här.
Bild: Anna Mattisson
Bild: Anna Mattisson

De lämnade staden för ett 1800-talshus på landet

Allt fler bor på landsbygden. Två av dem som lämnat staden för trädgård, lugn och större yta är Sofie Wallenius och Albin Andersson, som flyttat till ett 1800-talshus mellan Hällesåker och Inseros. Läs hela reportaget här.
Bild: Torbjörn Arvidsson
Bild: Torbjörn Arvidsson

Marie har en Medelhavsträdgård – mitt i Mölndal

Citroner, fikon, clementiner och apelsiner. Marie Bergman har en Medelhavsinspirerad trädgård – mitt i Mölndal. Läs hela reportaget här.
Bild: Matilda Spetz
Bild: Matilda Spetz

Marios gjorde tv-succé med sitt pampiga drömhus

Mörka trägolv, utomhuspool och handmålade motiv på väggarna – Marios Forslunds hem liknar nästan ett hotell. I veckan gjorde han succé i tv-programmet ”Vem bor här”. Läs hela reportaget här.
Bild: Matilda Spetz
Bild: Matilda Spetz

Historiska huset i Lindome: ”Det kändes som att komma hem”

Den anrika 20-talsvillan i Lindome bär på många historier. Sedan i december är det familjen Bengtsson-Johansson som ser till att både huset och historien får leva vidare. Läs hela reportaget här.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.