Polisen misstänker att ett inbrott skett i en container vid en skola i Mölndal under natten till fredagen. Bilden är en arkivbild.
Polisen misstänker att ett inbrott skett i en container vid en skola i Mölndal under natten till fredagen. Bilden är en arkivbild. Bild: Filip Landqvist

Misstänkt inbrott i container i Mölndal – polisen sökte med hundpatruller

Ett misstänkt inbrott ska ha skett under natten mot fredagen i en container vid Almåsskolan i Mölndal, enligt polisen.
– Vi hade hundpatruller på plats som sökte i närområdet, men lyckades inte gripa någon, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det misstänkta inbrottet ska ha skett vid halv ett-tiden under natten till fredagen, enligt polisen. Tre personer ska, enligt vittnesuppgifter till polisen, ha varit synliga i en container bredvid en skola.

– Man ska ha försökt stjäla elverktyg. Vi hade hundpatruller på plats som sökte i närområdet, men lyckades inte gripa någon. Vi tar upp en anmälan om stöld genom inbrott, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson.

Blev något stulet?

– Vi tar upp en anmälan om stöld genom inbrott, men vi har inte koll på vad som ligger där. Det får inventeras av personal. Vi förutsätter att det är på det viset, men kan inte vara säkra.

LÄS MER:Hund gick till attack – bet kvinna

LÄS MER:Två bilinbrott i Mölndal

LÄS MER:Mölndalsbo tog med kniv in på gayklubb: ”Jag var bajsfull”

ANNONS