Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Nu öppnar Euronics i Mölndal galleria

Längs med vägarna till höger och vänster hänger hörlurar, laddningssladdar och telefonskal. I mitten har ett bord som ska visa upp varor blivit ett tillfälligt blombord. Nu flyttar Euronics in i Mölndal galleria.

Vid ingången hänger ballonger som vittnar om att företaget nyligen haft invigning. Butiken öppnade under torsdagen men under fredagseftermiddagen var det högt tempo utanför butiken då inköp inför helgen ska genomföras.

– Vi är en telefonbutik. Så vi jobbar med telefoner, abonnemang och allt som har med det uppkopplade livet att göra, säger Ali Haidari som äger Euronicsbutiken i gallerian.

LÄS MER: Steinbrenner & Nyberg räddades av Mölndalskunderna

Varmt välkomna

Euronics är ett internationellt företag som grundades i Nederländerna under 90-talet. I Sverige finns det idag över 100 butiker men det här blir företagets första i Mölndal. Konkurrensen inom branschen är tuff men enligt Ali Haidari bidrar hans butik med något litet extra.

LÄS MER: Efter stängningen av Mötesplats Fässberg – nu bjuds de unga in till Forscaféet

– Vi erbjuder det lilla extra, det kan vara allt från en godisbit till ett extra skal på köpet, det kan vara en högtalare eller att vi hjälper någon att komma igång med produkterna.

I mitten av lokalen står ett bord fyllt med blommor. Efter invigningen av affären har flera andra näringsidkare i gallerian kommit förbi och välkomnat de nya arbetarna vilket har lämnat ett gott första intryck på Ali Haidari.

LÄS MER: Hyreshöjningar hotar kvarteret Hajen

– Mölndal är väldigt stort och allt har varit väldigt positivt. Vi har blivit positivt överraskade av både kunder och leverantörerna men framförallt av folket. Vi har blivit varmt välkomnade.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.