Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Sista chansen att nominera Årets Mölndalsbo: ”Otroligt stort intresse”

Ett 70-tal nomineringar har kommit in till Mölndals-Postens nya tävling Årets Mölndalsbo. Men ända fram till måndag går det fortfarande att nominera värdiga kandidater.

Historiken Lars Gahrn, företagaren Elise Wesley, vardagshjälten Louise Larsson, Eklandaprofilen Pia Moiij och kaféägaren Joachim Carlström. Det är fem av alla som har nominerats till den nyinstiftade utmärkelsen Årets Mölndalsbo.

LÄS MER: Ulla förirrade sig från boendet – Louise räddade henne: ”För mig var det en självklarhet”

Stort gensvar

Mölndals-Posten ligger bakom tävlingen och projektledaren och reportern Elvira Linderot är mycket nöjd med läsarnas gensvar så här långt.

– Man blir glad av att se hur många värdiga pristagare det finns i kommunen och vi som sitter i juryn kommer att få ett väldigt svårt arbete, säger hon.

Fortfarande finns chansen att göra juryns arbete ännu svårare. Ända fram till måndag går det att nominera kandidater, genom att fylla i det här formuläret. Enda kravet är att den man nominerar bor i kommunen.

LÄS MER: Tommy Gartman nominerad till Årets Mölndalsbo

Kanske en granne eller fritidsledare

– I övrigt är det bara fantasin som sätter gränserna. Det kan vara en person som gjort viktiga insatser för idrottsföreningen, en granne som hjälper till i vardagen, en fritidsledare som sätter guldkant på barnens liv eller precis vem som helst, säger Elvira Linderot.

I slutet av november kommer pristagaren att uppvaktas inför publik. Priset består av, förutom äran, en riktigt lyxig Mölndalsupplevelse plus en möjlighet att skänka pengar till en lokal förening eller organisation.

Ladda ner vår nyhetsapp

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.