Stallet comedy öppnar i Åby arena – ska locka humoreliten

Under våren kommer Stallet comedy ha premiär i Åby arena. Redan nu har de första artisterna bokats och först ut är bland annat Kodjo Akolor.
– Vi tror definitivt att det kommer gå hem, säger projektledaren Louise Lönn Ardefelt.

ANNONS
|

De starkaste och mest aktuella namnen inom svensk humor utlovas till Mölndals nya humorklubb, Stallet comedy. Bakom klubben är Dark duck agenecy som hoppas kunna etablera Stallet som en av de bästa scenerna i regionen.

– Det här är ett projekt som legat och bubblat hos oss ganska länge. Vi har gjort lite annat emellan men nu har corona varit och folk är sugna. Så vi tror definitivt att det kommer gå hem, säger Stallet comedys projektledare, Louise Lönn Ardefelt.

LÄS MER:Därför har färgglada bilar kört runt i Mölndal

Redan innan pandemin fanns det planer på humorklubben. Enligt Louise Lönn Ardefelt så är stand up fördelaktigt då det tilltalar människor i olika åldrar.

ANNONS

– Ett skämt kan gå hem hos väldigt många, man måste inte vara i ett fack för att det ska fungera. Sen kommer vi göra så att vi har komiker som spelar lite åt olika åldersgrupper men det är också det som blir så roligt.

Stämmer av

Under våren har komiker som Kodjo Akolor, Ann Westin och Jonathan Rollings bokats in och i april kommer en även en humor-battle hållas mellan Göteborg och Stockholm.

– Vi stämmer av läget och kollar vad Mölndal tycker om. Och till hösten, om allt vill sig väl, hoppas vi kunna återkomma.

LÄS MER:Här invigs Livet är en fest på Mölndals stadsmuseum

Ni vill bli en av de starkaste i regionen, hur ska det gå till?

– Vi har teamat ihop med Lyon restaurang som ligger på Åby arena som kommer att leverera mat i toppklass. Med bra underhållning, bra mat i schyssta lokaler och på en plats som är central i Mölndal så tror jag att det kommer bli superbra.

Premiären för Stallet comedy är den 30 mars då Kodjo Akolor, Joanthan Rollins och Taher Limane kommer att uppträda.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS