Sent på onsdagskvällen påträffades två personer av en hundpatrull från polisen på en bilfirmas område i Mölndal. OBS: Bilden är en genrebild.
Sent på onsdagskvällen påträffades två personer av en hundpatrull från polisen på en bilfirmas område i Mölndal. OBS: Bilden är en genrebild. Bild: Roger Larsson

Tog sig in på bilfirma – misstänks för stöldförsök

På onsdagskvällen larmades polisen om att två personer tagit sig in på en bilfirmas område i Mölndal. Två personer misstänks nu för försök till stöld.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeMölndal usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Polisen kallades till bilfirman på Norra Ågatan, i närheten av Mio Möbler, vid klockan 22.58.

– Vi hade en hundpatrull med oss och efter en stunds sökande kunde vi lokalisera två personer som tagit sig in på området, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Det är i nuläget oklart vad de två personerna försökt stjäla på bilfirmans område.

– Jag vet inte om det är en bil eller något ur en bil, säger polisens Fredrik Svedemyr.

De två personerna är inte gripna men misstankarna mot dem kvarstår.

Texten uppdateras.

ANNONS