Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Erik Zienau

Två bilar i krock vid Lackarebäcksmotet

Tidigt på söndagsmorgonen körde en bilist in i en annan vid Lackarebäcksmotet i Mölndal. En kvinna vårdas på sjukhus med lindriga skador.
– Bilen ska ha flugit rakt över avfarten in i den andra bilen och även åkt in i ett träd, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

ANNONS
|

Det var klockan 04.37 som larmet om en trafikolycka vid Lackarebäcksmotet inkom till SOS Alarm.

– Det är två personbilar som har krockat på påfarten ut på E6:an söderut. Vi är på plats och bistår ambulans, sade Patrik, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg i ett initialt skede.

Polis larmades också till platsen.

– Det är totalt nio personer involverade i olyckan. En av förarna är misstänkt för drograttfylleri, sade Andreas Odén, vakthavande befäl vid polisen i Väst.

Fyra personer till sjukhus

En kvinna vårdas på sjukhus för lindriga skador, enligt Sahlgrenskas pressjour. Totalt fick fyra personer föras till sjukhus, men de andra tre ska ha klarat sig mer eller mindre oskadda, enligt polisens presstalesperson.

ANNONS

– En av de avförda var lite mer skadad. De andra tre var togs med mest för kontroll, säger presstalesperson Peter Adlersson.

Föraren till bilen de färdades i, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik. I den andra bilen skadades ingen.

– Bilen ska ha flugit rakt över avfarten in i den andra bilen och även åkt in i ett träd, säger Peter Adlersson.

Påfarten stängdes av helt i över en timme, men vid 06-tiden var det återigen full framkomlighet förbi platsen.

LÄS MER:Inbrott på Öis-gården i Mölndal – klubbens bilar stals

LÄS MER:Bilinbrott utanför bilfirman – fångades på övervakningskamera

ANNONS