Två personer fick föras till sjukhus i samband med den brand som härjade på Tåbrovägen i Lindome i helgen.
Två personer fick föras till sjukhus i samband med den brand som härjade på Tåbrovägen i Lindome i helgen. Bild: Martin Björklund

Två personer vårdas fortsatt på sjukhus efter Lindomebranden

Två personer fick föras till sjukhus i samband med den brand som härjade på Tåbrovägen i Lindome i helgen. Under måndagen var de fortfarande i behov av sjukhusvård.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeLindome|

Det var under lördagen som två personer i 60-årsåldern fördes till sjukhus efter branden på Tåbrovägen. Den ena hade fått fallskador och den andra rökskador.

– Tillstånden för de två personerna är för den ena allvarligt men stabilt, för den andra fortsatt stabilt, säger Lisa Räng, presskommunikatör på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, till Mölndals-Posten då.

Under måndagen var de båda fortfarande kvar. Den ena personens tillstånd var oförändrat – fortsatt stabilt. Men den andras tillstånd är inte betecknat som lika allvarligt längre. Personens tillstånd är numer stabilt.

LÄS MER:Nu börjar jakten på vad som orsakat branden i Lindome

ANNONS