Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.


   <strong id=Mat med sting. Färska kryddor och råvaror är i fokus när Elin Achilles serverar gästerna allt ifrån lamm till veganska alternativ, eller levererar mat för take away.">
Mat med sting. Färska kryddor och råvaror är i fokus när Elin Achilles serverar gästerna allt ifrån lamm till veganska alternativ, eller levererar mat för take away.

Servitrisen Elin: ”Många som längtat efter turkisk mat”

Pandemin hindrande inte Osmans från att tända upp kolgrillen i slutet av maj förra året. Och även om den turkiska restaurangen gav sig själva en utmanande startsträcka, så har den smakrika satsningen mötts av hyllningar.

I stort sett varje dag finns nya alternativ på meze-buffén som kompletterar maten som hämtas från grillen.

– Vi håller jätteordning och är där och spritar i stort sett hela tiden. Det är en förutsättning för att man ska kunna ha en buffé i dag, säger Elin Achilles, servitris på Osmans Meze & Grill.

Restaurangens ägare Osman Özcan jobbar med kreativa uppläggningar för att göra gästerna extra glada.
Restaurangens ägare Osman Özcan jobbar med kreativa uppläggningar för att göra gästerna extra glada.

Hon berättar att luncherna går bra och att de många smakerna som inte finns i det svenska köket ofta kommenteras positivt av Mölndalsborna.

– Ett varierat utbud är viktigt både för gallerian och innerstaden och många som bor eller jobbar här inne i Mölndal säger att de längtat efter turkisk mat. Det blir vi såklart väldigt glada över att få höra.

LÄNK: Läs mer om allt som händer på Mölndal Galleria

– Särskilt eftersom vi jobbar så hårt för detta. Ägarna är igång dygnet runt och det är så mycket stöttning, att vi ska lösa detta som en familj.