2–2 i toppmötet mellan Hällesåker och Hovås/Billdal

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i division 6 Göteborg C herr i fotboll mellan Hällesåker och gästande Hovås/Billdal. Lördagens match slutade 2–2 (2–2).

Det innebär att Hällesåker fortfarande är obesegrat den här säsongen, efter åtta vinster och två oavgjorda matcher.

Gästande Hovås/Billdal startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 0 minut slog Edvin Bergqvist till. Direkt efter pausen nätade Niclas Williamsson och kvitterade för Hällesåker.

Hällesåker gjorde också 2–1 i 45:e minuten när Mats Eriksson hittade rätt.

Hovås/Billdal kvitterade till 2–2 direkt därefter genom Måns Jansson. 2–2-målet blev matchens sista.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hällesåker i serieledning och Hovås/Billdal på tredje plats.

I nästa omgång har Hällesåker Slottskogen/Godhem borta på Ruddalen, tisdag 5 oktober 20.00.