Balltorp hämtade i kapp underläge och kryssade mot IK Virgo

I halvtid ledde IK Virgo matchen på hemmaplan i division 4 Göteborg B herr i fotboll mot Balltorp med 1–0. Men i andra halvlek jobbade sig Balltorp in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2.

|

– Fotboll kan vara det roligaste som finns men även det värsta som finns. Är en gåta hur vi inte får med oss samtliga tre poäng i denna matchen. Vi tappar markering på fast situation i matchens sista minut. Vi gör allt annat rätt i matchen, tyckte Balltorps tränare Bawan Mohideen, efter matchen.

IK Virgo startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Calle Ekdahl till. Matchen stod därefter länge och vägde. Rickard Amidani kvitterade för Balltorp i 78:e minuten.

Först med nio minuter kvar att spela tog Balltorp ledningen genom Martin Schölin.

Kvitteringen kom med en minut kvar att spela, när Martin Hulterström gjorde mål för IK Virgo. 2–2-målet blev matchens sista.

IK Virgo har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Balltorp har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

För tabellens utseende betyder det här att IK Virgo ligger på fjärde plats medan Balltorp har tredjeplatsen.

Torsdag 2 juni 19.00 spelar Balltorp hemma mot Mölnlycke IF.