Balltorp slog Kungsladugård efter Jetmir Kurtis dubbel

Det blev Balltorp som gick segrande ur mötet med Kungsladugård i division 4 Göteborg B herr i fotboll på bortaplan, med 3–1 (2–0).

|

– Gött att vinna igen! Oavsett om man har något att spela för är det alltid kul att vinna fotbollsmatcher. Nu blir det långledigt för att ladda batterierna, kommenterade Balltorps tränare Bawan Mohideen.

Balltorp startade matchen bäst och tog ledningen. Jetmir Kurti slog till, redan i 19:e minuten.

Balltorp ökade också ledningen till 0–2 i 25:e minuten, genom Zebastian Avonds Hagstedt.

I den 30:e minuten fick Balltorp Niclas Sandell utvisad. I 68:e minuten slog Jetmir Kurti till åter igen, och gjorde 0–3.

Reduceringen till 1–3 kom i 90:e minuten, när Jakob Westermark gjorde mål för Kungsladugård. Mer än så blev det dock inte för Kungsladugård.

Kungsladugård har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Balltorp har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Resultaten i sista omgången betyder att Kungsladugård slutar på tolfte plats i tabellen, och Balltorp på sjätte plats.