BK S:t Jakob och Solängen kryssade efter svängig match

BK S:t Jakob tog emot Solängen hemma på Heden på söndagen. I första halvlek var det Solängen som tog greppet om matchen, med en 2–1-ledning. Men i andra halvlek kom BK S:t Jakob in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 6 Göteborg C herr slutade 3–3.

|

Matchen förblev jämn målmässigt till Solängen tog ledningen i 36:e minuten, genom Joel Ekengren.

Solängen ökade också ledningen till 0–2 i 39:e minuten, genom Pontus Liljeblad.

Bara fem minuter senare var det Henrik Persson som såg till att BK S:t Jakob reducerade till 1–2. Direkt efter pausen slog Joel Ekengren till på nytt och ökade Solängens ledning.

Gustav Brengesjö reducerade för BK S:t Jakob med knappa kvarten kvar.

Och med sju minuter kvar att spela kvitterade BK S:t Jakob genom Jakob Söderberg. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

BK S:t Jakob stannar därmed på elfte plats, och Solängen på tionde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Solängen Chalmers borta på Åbyvallen, tisdag 12 oktober 20.00.