Dalen/Krokslätt lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot IF Mölndal fotboll

IF Mölndal fotboll hade ledningen i halvtid med 2–0 hemma mot Dalen/Krokslätt i division 5 Göteborg B herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Dalen/Krokslätt mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3–3.

|

Dalen/Krokslätts tränare Adam Fridell kommenterade matchen:

– Vi ger oss själva en uppförsbacke direkt vilket är otroligt onödigt. Dålig match överlag, vi kommer inte upp i nivå alls. Att vi löser poäng med en man mindre ska vi vara väldigt tacksamma för.

IF Mölndal fotboll fick en bra start på matchen. Samuel Nilsson gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Laget gjorde också 2–0 strax före halvtidsvilan, genom Noah Setterberg. I den 56:e minuten fick Dalen/Krokslätt Albin Sabo utvisad.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Gregory Hayes träff och reducerade åt Dalen/Krokslätt.

I 63:e minuten nätade Joel Bertilsson, och gjorde 3–1.

Reduceringen till 3–2 kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Gregory Hayes åter igen gjorde mål för Dalen/Krokslätt.

Men Dalen/Krokslätt hann ändå med ett kvitteringsmål. Axel Täreby gjorde det i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

IF Mölndal fotboll har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Dalen/Krokslätt har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var IF Mölndal fotbolls tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, IF Mölndal fotboll på tionde plats och Dalen/Krokslätt i serieledning.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är Styrsö BK. Lagen möts torsdag 16 juni 18.45 på Åbyvallen. Dalen/Krokslätt tar sig an Guldheden hemma lördag 18 juni 13.00.