Efter förlustraden: Seger igen för Lindome – 6-3 mot Assyriska Turabdin IK

Fem förluster i rad i Ettan södra herr i fotboll hade laget inför matchen. Hemma mot Assyriska Turabdin IK bröts den tuffa sviten för Lindome. Det blev 6-3 (3-1) i matchen på lördagen.

|

Assyriska Turabdin IK började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Amar Muhsin till.

Lindome kvitterade till 1-1 i 16:e minuten, genom Alexander Nilsson.

Lindome tog också ledningen i 34:e minuten, genom Robert Lipovac.

Lindome ökade också ledningen till 3-1 strax före halvtidsvilan, på nytt genom Robert Lipovac. Direkt efter pausen gjorde Robert Lipovac mål och ökade Lindomes ledning. Lipovac fullbordade därmed sitt hattrick.

I 55:e minuten nätade Gustav Hedlund, och ökade ledningen för Lindome.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Fredrik Johansson Zanjanchi träff och ökade ledningen för Lindome.

I den 74:e minuten reducerade Amar Muhsin för Assyriska Turabdin IK.

Assyriska Turabdin IK reducerade igen i 78:e minuten genom Adam Rubin. 6-3-målet blev matchens sista. Fler mål än så blev det inte för Assyriska Turabdin IK.

Snackisen var att Lindomes Robert Lipovac gjorde tre mål.

Med tre omgångar kvar är Lindome på 15:e plats i tabellen, medan Assyriska Turabdin IK är på 14:e plats.

I nästa omgång har Lindome Österlen borta på Skillinge IP, lördag 6 november 14.00.