Erik Hedenquist och Robert Lipovac heta när Lindome slog Åtvidabergs FF

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Lindome, som vann hemma mot Åtvidabergs FF med 2–1 (1–1) i Ettan södra herr i fotboll på söndagen. Segermålet för Lindome stod Robert Lipovac för efter 83 minuter.

|

Matchen var mållös till Åtvidabergs FF tog ledningen i 38:e minuten, genom José Segura Bonilla.

Lindome kvitterade till 1–1 strax före halvtidsvilan, genom Erik Hedenquist. Och med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Robert Lipovac. Därmed hade Lindome vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 2–1.

Lindome ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Åtvidabergs FF ligger på 15:e plats.

I nästa omgång har Lindome Tvååker hemma på Lindevi IP, lördag 18 september 13.00.