Fässberg klart bättre än Donsö på Donsövallen

Redan i första halvlek tog Fässberg greppet om bortamatchen mot Donsö på tisdagen. Och i andra halvlek utökades 2–0-ledningen och matchen i division 5 Göteborg B herr i fotboll slutade 3–0.

|

– Mycket stabil insats med många individuellt starka prestationer. Vi spelar bra fotboll, sliter och vinner rättvist, kommenterade Fässbergs tränare Niklas Tandrup.

Gästande Fässberg startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Albin Broström Vedin gjorde målet, redan i 21:a minuten.

Fässberg ökade också ledningen till 0–2 i 36:e minuten, genom Hussein Mahamod. Fässberg gjorde också 0–3 genom Eric Nilsson i 84:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0–3.

Donsö har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Fässberg har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Donsö nu ligger på femte plats i tabellen, och Fässberg är på andra plats.

Nästa motstånd för Fässberg är FC Linné. Lagen möts torsdag 11 augusti 18.45 på Åbyvallen.