Axel Täreby enda målskytt när Dalen/Krokslätt föll

Dalen/Krokslätt förlorade mötet med Styrsö BK borta med 1–5 (0–2) i division 5 Göteborg B herr i fotboll på lördagen.

|

Dalen/Krokslätts tränare Adam Fridell kommenterade matchen:

– Tråkigt med förlust, men det är ett gäng tappra gubbar som ställer upp och tar sig ut för att spela i semestertider. Vi tar nya tag.

Styrsö BK tog en tidig ledning. Mattias Janicijevic gjorde målet, redan i 16:e minuten.

Styrsö BK gjorde också 2–0 strax före halvtidsvilan, genom Niklas Tullock. Med en halvtimme kvar att spela nätade Victor Johansson och ökade ledningen för Styrsö BK.

I 68:e minuten nätade Axel Täreby, och reducerade åt Dalen/Krokslätt. Men mer än så orkade Dalen/Krokslätt inte med.

4–1-målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Viktor Yngström gjorde mål.

5–1 kom i 88:e minuten genom ett självmål.

Styrsö BK har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Dalen/Krokslätt har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Det här betyder att Styrsö BK ligger på åttonde plats i tabellen, och att Dalen/Krokslätt fortfarande leder serien, fyra poäng före Eriksberg.

Dalen/Krokslätt tar sig an Hällesåker i nästa match borta torsdag 7 juli 19.00.