Formstarkt Solängen tog ännu en seger

Solängen är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Fröjden borta på Heden på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1–3 (0–1) innebär att Solängen nu har fyra segrar i följd i division 6 Göteborg C herr i fotboll.

|

Matchen förblev jämn målmässigt till Solängen tog ledningen i 36:e minuten, genom Joel Ekengren. Direkt efter pausen gjorde Joel Ekengren mål ännu en gång och ökade Solängens ledning.

0–3 kom i 59:e minuten genom ett självmål.

I 65:e minuten slog Magnus Svantesson till, och reducerade åt Fröjden. Mer än så blev det dock inte för Fröjden.

I den 74:e minuten fick Fröjden Simon Vikström utvisad, och fick spela med en man mindre sista 16 minuterna.

Fröjden har tre vinster, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna.

Solängens nya tabellposition är tredje plats, medan Fröjden är på femte plats.

I nästa omgång har Solängen Slottskogen/Godhem hemma på Eklandavallen, lördag 4 juni 12.15.