Halvtidsledning blev bara en poäng – när Kållered tog emot Tölö

I halvtid hade Kållered skaffat sig en ledning med 2–0 i mötet hemma mot Tölö i division 3 mellersta Götaland herr. Men i andra halvlek vaknade bortalaget. Till slut blev det oavgjort i söndagens match, 2–2.

|

– En kul match där 2-2 var ett rättvist resultat. Vi har första halvlek rätt klart och leder med 2-0 men där det blir tvärtom i andra halvlek dock har vi matchens sista chans där vi helt fri mot Tölös målvakt skjuter utanför, tyckte Kållereds tränare Jamal El Moussaoui, efter matchen.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Kållered.

Kållered startade matchen bäst och tog ledningen. Patrick Abrahamsson gjorde målet, redan i nionde minuten.

Kållered ökade också ledningen till 2–0 i 24:e minuten, genom Daniel Simonsen. I 70:e minuten nätade Hampus Ekdahl, och reducerade åt Tölö.

Anton Börjesson kvitterade för Tölö i 77:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Det här betyder att Kållered ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Tölö på andra plats.

I nästa omgång har Kållered Landvetter borta på Landvetter IP, fredag 15 oktober 19.00.