IF Mölndal fotboll kan fira seriesegern efter 7–1 mot Utbynäs B

Med 7–1 (3–0) mot hemmalaget Utbynäs B är det klart. IF Mölndal fotboll är slutsegrare i division 4 Göteborg dam i fotboll. Utbynäs B slutar på femte plats i tabellen.

|

– Otroligt skönt att vinna så klart. Jag tycker att vi kontrollerar matchen från start och vinner rättvist. Nu börjar arbetet inför en tuff säsong nästa år, kommenterade IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler.

Segern var IF Mölndal fotbolls nionde på de senaste tio matcherna.

IF Mölndal fotboll började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Therese Öborn till.

IF Mölndal fotboll ökade ledningen till 0–2 tidigt i matchen, genom Agnes Hermansson, i 13:e minuten.

IF Mölndal fotboll ökade ledningen till 0–3 i 34:e minuten, genom Lisa Billman. Direkt efter pausen nätade Kajsa Hanna Sjögren och reducerade åt Utbynäs B. Men mer än så orkade Utbynäs B inte med.

I 50:e minuten slog Josefine Öhrnell till, och gjorde 1–4.

Bara sju minuter senare var det Josefine Öhrnell som såg till att IF Mölndal fotboll ökade ledningen på nytt, till 1–5.

IF Mölndal fotboll gjorde också 1–6 fyra minuter senare genom Josefine Öhrnell som med målet fullbordade sitt hattrick.

IF Mölndal fotboll satte 1–7 två minuter senare åter igen genom Therese Öborn. Det fastställde slutresultatet till 1–7.

Josefine Öhrnell gjorde tre mål för IF Mölndal fotboll.