IF Mölndal lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot Eriksberg

Eriksberg hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot IF Mölndal i division 5 Göteborg B herr i fotboll. Men i andra halvlek kom IF Mölndal mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

|

I 23:e minuten kom 0-1 till IF Mölndal genom ett snöpligt självmål. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Oguzhan Yilmaz kvitterade för Eriksberg i 76:e minuten.

Först med fem minuter kvar att spela tog Eriksberg ledningen genom John Emilsson.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Alexander Nihlstrand gjorde mål för IF Mölndal. 2-2-målet blev matchens sista.

Eriksberg vann senast lagen möttes, för två år sedan, med 6-0 på Åbyvallen.

Nästa motstånd för IF Mölndal är Fässberg. Lagen möts fredag 20 augusti 20.00 på Åbyvallen.