Jitex Mölndal föll mot Göteborgs SIF – trots ledning i halvtid

I halvtid var bortalaget Jitex Mölndal i ledningen med 2–1. Men Göteborgs SIF vände – och vann. Till slut blev det 3–2 (1–2) i matchen i division 3 Göteborg A dam i fotboll.

|

Segermålet för Göteborgs SIF stod Linn Appelgren för efter 65 minuter.

Jitex Mölndal startade matchen bäst och tog ledningen. Nell Morup slog till, redan i 13:e minuten.

Jitex Mölndal ökade också ledningen till 0–2 i 19:e minuten, åter igen genom Nell Morup.

I 33:e minuten nätade Alice Hyllstam, och reducerade åt Göteborgs SIF. Direkt efter pausen nätade Elin Persson och kvitterade för Göteborgs SIF.

Göteborgs SIF gjorde också 3–2 i 65:e minuten när Linn Appelgren hittade rätt. Därmed hade Göteborgs SIF vänt matchen. 3–2-målet blev matchens sista.

Göteborgs SIF har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Jitex Mölndal har två vinster, en oavgjord och två förluster.

För Göteborgs SIF gör resultatet att laget nu ligger på andra plats i tabellen, medan Jitex Mölndal är på tredje plats.

Nästa motstånd för Jitex Mölndal är Mölnlycke. Lagen möts tisdag 7 juni 20.15 på Åbyvallen.