Jitex Mölndal tog kommandot från start mot Öset

Jitex Mölndal hade greppet från start i matchen i division 3 Göteborg A dam i fotboll mot Öset på torsdagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4–0 (2–0) borta på Gröna Vallen.

|

Jitex Mölndal tog en tidig ledning. Moa Köster slog till, redan i tolfte minuten.

Jitex Mölndal ökade ledningen till 0–2 i 35:e minuten, genom Iris Meijer Andersson. Direkt efter pausen nätade Elin Bräck Claesson och ökade Jitex Mölndals ledning.

Till slut kom också 0–4 genom Selma Cruse som ökade Jitex Mölndals ledning i 81:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0–4.

Öset har två vinster, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Jitex Mölndal har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Öset stannar därmed på femte plats, och Jitex Mölndal på andra plats, i tabellen.

Jitex Mölndal tar sig an Lindome i nästa match hemma tisdag 9 augusti 20.15.