Lindome utan poäng efter förlust mot Zenith

Efter två perioder var matchen i division 1 västra Götaland herr i innebandy mellan hemmalaget Lindome och gästande Zenith helt jämn. I tredje var det dock Zenith som var det starkare laget och vann matchen med 10–9 (4–3, 3–4, 3–2).

|

Zenith tog ledningen efter 2.56, genom Fredric Clywersköld framspelad av Charlie Sköld.

Zenith ökade ledningen till 0–2 snabbt. Efter 3.47 nätade Andreas Jillgart på pass av Charlie Sköld.

Efter 9.48 i första perioden slog Adam Bladh till, och reducerade åt Lindome.

Zenith ökade också ledningen till 1–3 efter 10.13, åter igen genom Andreas Jillgart på pass av Fredric Clywersköld.

Lindomes Adam Bladh gjorde på nytt mål, 2–3 efter 10.41 på pass av Jacob Hafrén.

Lindome kvitterade till 3–3 efter 14.50, ännu en gång genom Adam Bladh framspelad av Adam Lorentsson.

Zenith tog ledningen på nytt efter 18.38, genom Charlie Sköld framspelad av Andreas Jillgart. Efter 6.41 i andra perioden slog Gustav Jögi till, framspelad av Tobias Severed och kvitterade för Lindome.

Zeniths Fredric Clywersköld gjorde 4–5 efter 6.48 på pass av Charlie Sköld.

Lindomes Jacob Hafrén gjorde 5–5 efter 7.47 framspelad av Oscar Larsson.

Zeniths Andreas Jillgart gjorde 5–6 efter 9.30 på pass av Fredric Clywersköld.

Lindomes Jacob Hafrén gjorde 6–6 efter 12.10 på pass av Adam Lorentsson.

Jacob Hafrén gjorde dessutom 7–6 efter 13.15 framspelad av Oscar Larsson.

Zeniths Felix Jansson gjorde 7–7 efter 13.45 på pass av André Schoultz. 2.37 in i tredje perioden nätade Lindomes Linus Holm och gav laget ledningen.

4.17 in i perioden slog Andreas Jillgart till åter igen framspelad av Fredric Clywersköld och kvitterade.

Efter 11.31 slog Andreas Jillgart till ännu en gång på pass av Victor Wennroth och gav Zenith ledningen.

Zenith ökade också ledningen till 8–10 med 01.28 kvar att spela på nytt genom Charlie Sköld på pass av Fredric Clywersköld.

Lindome reducerade till 9–10 med 01.08 kvar att spela genom Ten Claesson framspelad av Oscar Larsson. Mer än så blev det dock inte för Lindome.

Lindome har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Zenith har två vinster och tre förluster.

Zenith ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Lindome är på elfte plats.

I nästa omgång har Lindome Pixbo borta i Wallenstam Arena, fredag 2 december 19.30.