Mölndal slog Höjden efter Jakob Tidermans dubbel

Det blev Mölndal som gick segrande ur mötet med Höjden i division 1 västra herr i bandy på hemmaplan, med 5–4 (2–2).

|

Patrik Risedal blev matchhjälte med sitt avgörande 5–4-mål efter 102 minuter.

Matchen var mållös till Höjden tog ledningen i 27:e minuten, genom Emil Nordenfors framspelad av Felix Wolmesjö.

Mölndal kvitterade till 1–1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Christoffer Trysberg på pass av Erik Sundling.

Höjden tog ledningen på nytt i 39:e minuten, genom Hans Iverlund på pass av Johan Torpe.

Direkt efter pausen nätade Martin Trysberg och kvitterade för Mölndal.

I den 73:e minuten gav William Westerling Höjden ledningen på pass av David Borvall.

Det såg länge ut att gå mot seger för Höjden. I 83:e minuten kvitterade Mölndal genom Jakob Tiderman.

Ledningsmålet till 4–3 kom i 89:e minuten, när Jakob Tiderman på nytt gjorde mål för Mölndal.

Bara sju minuter senare var det William Westerling som såg till att Höjden kvitterade till 4–4.

Mölndal tog ledningen sex minuter senare genom Patrik Risedal. Det fastställde slutresultatet till 5–4.

Mölndal har nu sex poäng efter fem spelade matcher, medan Höjden har fem poäng efter fyra matcher.

Mölndal tar sig an Borås i nästa match hemma torsdag 30 december 19.00.